Webinar Omhoog Managen: laten zien hoe waardevol jij bent!

Wist je dat het managen van de mensen voor wie jij werkt minstens zo belangrijk is als het managen van jouw cliënten? Dit heet omhoog managen. Hier hoort bijvoorbeeld het delen van successen bij. Iets wat veel mensen, zeker binnen het sociale domein, lastig vinden. Op 24 juni geeft SAM een webinar over dit thema en er zijn nog een aantal plekken beschikbaar!

 

“Meer regie en autonomie over je eigen werk! Zodat jij kunt laten zien hoe waardevol jij bent en het werk dat je doet.”

 

Omhoog managen gaat om het zichtbaar maken van wat je doet! Een vaak terugkomend thema onder ervaren professionals is het vinden van een balans tussen het werken volgens de methode vanuit de gemeente aan de ene kant, en de eigen autonomie inclusief het leveren van maatwerk aan de andere kant. Maar ook het komen met oplossingen als dingen niet gegaan zijn zoals je vooraf hebt bedacht, is omhoog managen.

Hoe kaart je zulke pijnpunten aan, zodanig dat er ook echt iets mee gedaan wordt? Hoe zorg je ervoor dat jouw kennis en ervaring optimaal tot zijn recht komt? Hoe ga je het gesprek aan over je eigen ontwikkeling?

Lissa Hollmann begeleidt op 24 juni een webinar over omhoog managen en hoe je dit het beste in de praktijk kunt brengen. Wil je meedoen? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar hallo@sam.nl.