Tijd voor een update! Platform Vijftigplussers en Werk

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten houdt ZINZIZ zich niet alleen bezig met allerlei mooie projecten rondom onderzoek, professionalisering en training, maar doen we ook het platformmanagement van het Platform Vijftigplussers en Werk.

 

Oja, wat was dat ook alweer voor platform?

Het zit zo: Het Platform Vijftigplussers en Werk fungeert als verbindende factor voor iedereen die zich bezighoudt met het thema vijftigplussers en werk. Wij begeleiden met passie en ambitie verschillende initiatieven richting impact, resultaat, opschaling en borging. Wij van ZINZIZ zijn verantwoordelijk voor het platformmanagement. Het onderzoeksbureau Ecorys neemt de evaluatie van het platform en de projecten binnen het platform op zich. En last, maar zéker niet least (want anders had het hele platform niet kunnen bestaan), is de Goldschmeding Foundation betrokken. Deze foundation is namelijk de donateur van dit platform.

 

Hoe gaat het ondertussen?

We zijn erg trots op de twee initiatieven die al lopen. Wie weet hebben jullie daar via LinkedIn en andere kanalen wel al wat over gelezen. Dit zijn de initiatieven ‘FutureLab50+’ en ‘Help (eigen)wijs grijs op reis’. De eerste resultaten zijn positief! Het volgende kwartaal zullen er uitgebreidere rapportages komen. Dan is het eerste halve jaar achter de rug.

We zijn óók heel trots op de drie initiatieven die we nu in de pijplijn hebben zitten. We kunnen daar nog niet te veel over zeggen, maar over één van die drie zullen we zeer binnenkort meer vertellen!

Dus… blijf ons vooral volgen!! En heb je zelf een goed idee om de positie van de vijftigplussers op onze arbeidsmarkt te verbeteren? Dan kunnen we vast iets voor elkaar betekenen.

Neem vooral eens contact op met Lissa Hollmann (lissa@zinziz.nl).