Coaching

Seizoen1 COACHING heeft een ruim aanbod aan coachingmogelijkheden. Naast loopbaancoaching en persoonlijke coaching, bieden we ook diverse ontwikkeltrajecten aan die zowel op individueel – als op teamniveau kunnen worden ingezet. Een coach van Seizoen 1 is een expert op dat specifieke vakgebied. Altijd gericht op het benutten van het volledige potentieel van mensen.

Coachingstrajecten

  • Individuele coaching
  • Team coaching
  • Coaching on the job

Coaching bij Seizoen1

Een coach is een expert, ieder binnen zijn of haar vakgebied.
Afhankelijk van je vraag, achtergrond en behoefte selecteren we de beste coach voor jou.
Een breed aanbod aan coachingsvormen en niveaus, van coaching voor professionals tot teams. Onze coaches beschikken over veel ervaring en behalen de hoogste beoordeling: 9,3!

Wil je reistijd besparen of vanwege de huidige situatie liever niet persoonlijk afspreken? Dan is online coaching de ideale oplossing. Alle coachingsvormen kunnen zowel online als persoonlijk ingepland worden. Online coaching heeft dezelfde insteek als persoonlijke coaching, met het verschil dat je je coach ontmoet in een online omgeving zoals Zoom of Microsoft Teams. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging, waarmee je kunt inloggen via je computer, app, smartphone of tablet.